Att bjuda in till fest är alltid något roligt, men lite extra spännande blir det när man ska fira sitt företag! Kanske fyller butiken tio år eller liknande, och då är det som upplagt för att bjuda in till något riktigt roligt som kommer att uppskattas av nya som gamla kunder. För vem gillar egentligen inte fest? Dock så krävs det en hel del planering för att allt ska gå i lås, och det ska man inte glömma!

Att driva en alldeles egen butik är något som en hel del svenskar gör, och det med all rätt! Det är trots allt otroligt roligt att ha butiksdrivande som jobb, och sämre blir det inte direkt om man driver en butik utefter en helt egen affärsidé. Det är med andra ord en riktig dröm som går i uppfyllelse när man driver en egen butik, och så är det med den saken. Så om det sen helt plötsligt gått tio år och butiken firar just tio år som butik, ja då ska det såklart firas! Som tur är så gillar alla när det bjuds in till fest, så att få glada besökare är nog inga problem, snarare tvärt om. Därför är det kort och gott bara att sätta igång att planera inför sitt firande, då kommer det att bli riktigt lyckat. Låt oss därför ta upp några punkter på ämnet som säkerligen kan komma väl till pass!

  • Det finns vissa saker som är lite viktigare än andra när det kommer till en riktigt god feststämning. En av dem är såklart att pynta i sin butik! Roligt är att till exempel ha ballonger med tryck som butiksnamnet och hur många år man firar i massor av härliga färger, eller varför inte guld? Det bestämmer man själv om vad som passar in i butiken, huvudsaken är att man pyntar loss!
  • På kalas så bjuds det allt som oftast på godsaker. Och när det kommer till kakor så finns det en sort som är lite festligare än andra, nämligen macarons! Tårta i all ära men det är betydligt roligt att bjuda på macarons som man bakat själv eller köpt. Det sistnämnda får nog bero lite på hur stort firandet ska vara.

???????????????????????????????????????